Görög klubelnök Bölöni Lászlónak: „Te román tyúktolvaj”

Igazi rangadót vívott egymással a görög labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában az Arisz Szaloniki és a Panathinakosz, hiszen a Szuperliga negyedik helyezettje az őt üldöző ötödiket fogadta. Utóbbi edzője a magyar származására büszke erdélyi szakember, Bölöni László.

A tét tehát az élmezőny végéhez vagy a középmezőny elejéhez való tartozás volt. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, főleg Görögországban, a viadal viszályba, balhéba csapott át. A gazzetta.gr nyomán az eseményeketről beszámoló nb1.hu cikke szerint a szünetben Bölöni hevesen reklamált a játékvezetőknél, a játékoskijáróban, a hazaiak elnöke, Teodorosz Karipidisz pedig csendre próbálta inteni őt. „Hallgass!”, jött az egykori klasszis ingerült válasza, amit heves vita követett.

Az Arisz elnöke ennek hevében nevezte „román tyúktolvajnak” a 102-szeres román válogatott, de magyar nemzetiségére nyíltan büszke Bölönit.

A találkozó végén aztán a pályára költözött a feszültség, a hazaiak marokkói védője, Johan Benaluan és a vendégek spanyol játékosa, Juankar majdnem összeverekedett, Bölöninek kellett szétválasztania őket.

A találkozón amúgy Anarjirosz Kampecisz 9. percben szerzett góljával a Panathinaikosz 1-0-ra győzött, ezzel az athéni zöld-fehérek zsinórban harmadik bajnokijukat nyerték meg, legutóbbi négy meccsükön pedig gólt sem kaptak. Ennek köszönhetően a bajnoki tabellán feljöttek az ötödik helyre, öt pontra megközelítve a 4. Ariszt.

Forrás: Mandiner

SportPannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook


Hasonló cikkek