Gyalogost gázolt, utána rendőrök üldözhették

Az Örs vezér tér környékén tucatnyi rendőrautó üldözhet egy autót, ami feltehetően előtte cserbenhagyásos gázolásban volt részes.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. április 8-án 18 óra körül egy autó elütött egy gyalogost a Kerepesi út 5. szám előtti kijelölt gyalogosátkelőhelyen. A balesetben az elsődleges információk alapján egy ember megsérült – közölte a rendőrség honlapja.

Információink szerint ezután a Kerepesi úton, a városból kifelé tartó irányban egy autót üldözött több rendőrautó, azt, ami feltehetően részese volt a gyalogos gázolásának. Szemtanúk szerint a X. kerületi Mexikói-Kerepesi út találkozásánál három rendőrautó hajtott egy nagy sebességgel haladó autó után, közben a szintén kőbányai Gyakorló utcában két rendőrautó hajtott végig nagy sebességgel.

Frissítés: kora esti információk szerint akár 15 rendőrautó is üldözheti a vétkes sofőrt, aki nem megerősített információk szerint már több autónak nekiment menekülés közben.

Frissítés 2: biztosnak tűnő információk szerint végül kora este sikerült elkapni azt a kék Passatot, amit 13 rendőrautó üldözött az Örs vezér tér környékén.

Ez lett a vége. Fotó: Balesetinfo/Facebook

HírMix | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek