Gyilkosság áldozata lehet a 2,5 éve eltűnt nádszegi nő

Egy nádszegi családi házban találták meg egy két és fél éve eltűnt helyi nő holttestét. Értesüléseink szerint a gyilkosa rejtegette a holtestet, a férfi éjszaka beismerő vallomást tett a rendőrségen.

Az 51 éves Lívia még 2017-ben tűnt el, keresésében a rendőrség a lakosság segítségét kérte. A nádszegi lakosok szerint a fiatal férfi éjszaka beismerő vallomást tett a rendőrségen, azt állítva, hogy ő ölte meg az asszonyt. Állítólag a családi ház egyik mellékhelyiségében egy szőnyegbe csavarva rejtegette a holttestet. „A 28 éves férfi fél órával éjfél után jelentette be a nádszegi rendőrőrsön, hogy évekkel ezelőtt megölt egy nőt. A járőrök ellenőrizték a valószínűleg tudatmódosító szer hatása alatt álló férfi állítását.” – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a közösségi portálon.

A rendőrök az épület lépcsőházában található zárt helyiségben találták meg a szőnyegbe csavart emberi maradványokat. A rendőrök hivatalosan nem erősítették meg, hogy az eltűnt nő az áldozat. A rendőrség boncolást rendelt el, és azt írták, hogy az áldozat kiléte nem ismert.

A férfi korábban kétszer öngyilkosságot kísérelt meg, 2015-ben magára gyújtotta a családi házat.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek