Nem, nem gyilkosság történt Móron

Öngyilkosság történt – tudta meg kedd délelőtt a PannonHírnök.

Korábban azt írtuk olvasónk jelzése alapján, hogy a móri Honvéd utcában bűncselekmény történhetett, ugyanis járörök és civil ruhás nyomozók mellett nyombiztosítók is megjelentek.

Később kiderült: egy, az utcában lakó 58 éves férfi önkezével vetett véget életének. Így az idegenkezűség kizárása miatt voltak jelen a nyomozók és a helyszínelők.

Rendőrség és temetkezési vállalkozó a móri Honvéd utcában. Fotó: Olvasónk

Kérdéseinket elküldtük a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányságnak, ők a következőket válaszolták: 

„A rendőrök 2021. május 4-én reggel Móron, egy Honvéd utcai családi ház melléképületében holtan találtak egy 58 éves helyi férfit. Az elsődleges orvosi vizsgálat és a rendőrség által beszerzett információk kizárják az idegenkezűséget, nem szolgálnak alapul büntetőeljárás megindításához, ezért a Móri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás szabályai szerint eljárva vizsgálja a haláleset bekövetkezésének körülményeit.”

Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenes 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámot. Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben valaki másért aggódik a környezetében, ezen az oldalon tájékozódhat.

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek