Gyűlnek a szereplők az új Stephen King adaptációhoz

A Blumhouse és Ryan Murphy készít filmet Stephen King Mr. Harrington telefonja című kisregényéből, amely a Netflixen kerül majd bemutatásra.

Úgy látszik, a Netflix előszeretettel nyúl King műveihez, hiszen a Bilincsben, az 1914 és A magas fűben után (ezt Joe Hill-el, a fiával írta közösen), újabb írását szeretnék feldolgozni. A Mr. Harrington telefonja a Minél véresebb című regényben szerepel, amelyről korábban már írtunk egy beszámolót, és valószínűleg a négy darab kisregényt összegyűjtő kötet egyik legerősebb darabjáról van szó. Történetében egy eszes fiú és egy mogorva öregember között kialakult barátságról olvashatunk, és az első Iphone megjelenéséről. Ám a férfi halála után a fiú különös üzenetek kezd el kapni a telefonjára, élete ettől pedig örökre megváltozik.

A Mr. Harrington telefonjából készült adaptációt John Lee Hancock (Ördög a részletekben) rendezi és írja, Ryan Murphy (Amerikai Horror Story) producerként működik közre, míg a két főszerepet Jaeden Martell (Az: Második fejezet) és Donald Sutherland (Az Éhezők Viadala) játssza majd.

A film valamikor 2022-ben kerül bemutatásra a streaming szolgáltatón.

Forrás: screenrant.com

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek