Hajnalig tartó szórakozás a II. DAC-Kukkonia bálon – VIDEÓ

Február 14-én (pénteken) vörös fénybe borult a dunaszerdahelyi MOL Aréna, s egy éjszakára a világhírű párizsi Moulin Rouge világát idézte fel. Csaknem 250-en ropták hajnalig a MOL Aréna Silver termeiben. A vendégek vörös szőnyegen vonulhattak be a káprázatos, ünnepi díszbe öltöztetett komplexumba, miközben felcsendültek az ikonikus Lady Marmelade dallamai is.

A vendégeket Dóka Tímea, a Kukkonia polgári társulás elnöke köszöntötte. Az est háziasszonya Tilajčík Eddie volt. A bált a Let’s Dance tévéműsor világbajnok táncosa, Schavel Dávid és partnere Irina Copp nyitotta meg egy lendületes tánccal. A talpalávalót Budapest egyik neves partizenekara, a Pesty Party Showband szolgáltatta. Az est fénypontja kétségkívül a Dívák – Détár Enikő, Ladinek Judit és Sári Évi –, valamint a Creative Dance tánccsoport lélegzetelállító előadása volt.

Nem maradhatott el a hagyományos, lendületes francia kánkán sem. Az ínycsiklandozó ételekről a Villa Rosa és az Amade Château csapata gondoskodott Bindics Imre és Czucz Péter séfek vezetésével, a bármixerek pedig finom koktéllal várták a vendégeket. A bálozók egész este kedvükre falatozhattak a candy bar finomságaiból, s megkóstolhatták Madame Pompadour kedvenc créme brulée-jét is.

A csodálatos enteriőr Holocsi Pál, a Pálma Virágüzlet dekoratőrének munkáját dicsérte. „Bálunk a Moulin Rouge világát idézte. Igyekeztünk becsempészni a korabeli Párizs bohém hangulatát – a romantikus világítással, a pompás dekorációval, az ellenállhatatlanul finom desszertekkel és természetesen a látványos revüvel.” – nyilatkozta Dóka Tímea, a bál szervezője.

A tombola csodás fődíja egy romantikus párizsi hétvége volt Moulin Rouge belépővel 2 személy részére a dunaszerdahelyi Exit Travel jóvoltából, valamint egy 2 személyes utazás belépőjegyekkel a Nápoly–Inter Milan futballmérkőzésre a TravelStar jóvoltából. „Köszönünk minden tombolafelajánlást, s azt, hogy ezzel is támogatták a Zöld Kukkónia programunkat. A tombolákból befolyt összeget fák ültetésére fordítjuk a Csallóköz településein.” – tette hozzá Dóka Tímea.

A teljes galéria megtekinthető a www.kukkonia.sk oldalon.

Forrás: parameter.sk

Fotók: Cséfalvay Á. András


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek