Halállal járt a frontális ütközés

Hódmezővásárhely belvárosa felé terelik a főút forgalmát.

Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek, amikor két autó frontálisan összeütközött a 47-es főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán kedd délelőtt – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a baleset valamivel 9 óra előtt történt a főút 204-es kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények közt két személygépkocsi frontálisan összeütközött.

Összeroncsolódott személyautó a 47-es főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán 2021. május 4-én. Fotó: MTI/Donka Ferenc

A balesetben az egyik autó lesodródott az útról, vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik autó vezetője és utasa is megsérült – tudatta a százados.

Az egyik sérültet ápolják a mentők az összeroncsolódott személyautó mellett a 47-es főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán 2021. május 4-én. Fotó:
MTI/Donka Ferenc

A rendőrök a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a 47-es számú főút forgalmát Hódmezővásárhely belvárosa felé terelik.

HírMix | PannonHírnök 

Kövessen minket: Facebook 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek