Halálra gázolták, mert az út közepén feküdt a sötétben

Egyelőre nem tudni, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, vagy épp esetleg más miatt terült el az út közepén az a 48 éves férfi, akit halálra gázolt egy autó.

Halálos közúti tragédia történt vasárnap 17 óra környékén a Pöstyéni és a Galgóci járás határán. Egy Opel Vectra 22 éves sofőrje a kocsi bal első részével elütött valakit.

A 48 éves madunicei férfi az út közepén feküdt, sötét ruhában, fényvisszaverő elemeket nem viselt magán. A középkorú férfi a helyszínen életét vesztette, a fiatal sofőr nem sérült meg.

A rendőrség megállapította, hogy a sofőr nem fogyasztott alkoholt, az elhunyt esetében erre csak a boncolás deríthet fényt.

A rendőrség Facebook-oldalán egyébként az egyik hozzászóló azt írta, hogy valaki látott azon a szakaszon egy részeg fickót tántorogni vasárnap, és elképzelhető, hogy róla van szó. Tehát bármennyire is úgy tűnhet, hogy azért feküdt valaki az út közepén, mert öngyilkos akart lenni, ez még nem megerősített.

Forrás: parameter.sk


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek