Halott Pénz live stream a VIVA-n

Nyolc hónap kihagyás után nyáron vadonatúj slágerrel tért vissza a Halott Pénz –  az Otthon egy valódi szerelmeslevél a zenekar szülővárosához, Pécshez. A srácokat június 20-án, 19.00-tól egy Facebookon közvetített, élő-beszélgetésben faggatja majd az új klipről, a forgatás kulisszatitkairól és a jövőbeli tervekről a Brainsből és az Irie Maffiából ismert Columbo. A live streammel párhuzamosan a Halott Pénz Top 5 slágerét láthatják a rajongók a zenecsatornán.

 

Régóta érlelődött bennünk egy dal, ami a kezdetekről, a családról, felnövésről, gyerekkorról, de közben kicsit a Halott Pénz történetéről is szól. Ennek lett a gyűjtőneve az Otthon, amivel egyrészt Pécs felé, másrészt a családjaink felé is szerettünk volna adózni. Szerencsés együttállás, hogy idén 650 éves a Pécsi Tudományegyetem, amire egyrészt büszkék vagyunk, másrészt a zenekar nagy része ott végzett. Így jött az ötlet, hogy a magunk módján kivegyük részünket ennek megünnepléséből”

– mondja Marsalkó Dávid, a legfrissebb Halott Pénz szerzemény kapcsán.

Az Otthon képsorait néhány héttel korábban, a baranyai megyeszékhelyen forgatták, és az ikonikus pécsi helyszínek (Széchenyi tér, Király utca, TV torony) mellett több olyan hely is szerepel, ami a zenekartagok számára bír fontos jelentéssel. A csapat dobosa, Varga Mátyás például abban az általános iskolában végzett, ahol a klipben focimeccset játszanak, de megjelenik a PTE Orvostudományi Kara is, ahová Márk – és a Közgazdaságtudományi, ahová Dávid járt.

A keddi interaktív adásban nem csak Columbo, de akár a nézők is kérdezhetnek a Halott Pénztől, kommentben feltett kérdéseiket a fiúk élőben válaszolják meg. A live streammel párhuzamosan, 19.00-tól a VIVA-n a pécsi banda legnépszerűbb klipjeit is megnézhetik a nézők.

 


Hasonló cikkek