Hamarosan befejeződik a KITE felújítása

A Kisteleki Testedző Egyesület (KITE) infrastrukturális fejlesztése több éves, folyamatos munkálatok után hamarosan véget ér. Az utolsó állomás egy fedett játékos kijáró megépítése, hogy a többi létesítménnyel együtt ez is segítse a minőségi labdarúgás biztosítását gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A futballklub eredményes szezonon van túl, ráadásul a játékosok száma folyamatosan növekszik. A KITE nyolc korosztályban 150 igazolt játékost tudhat magáénak. A klub különösen nagy figyelmet szentel a kisgyermekek kreatív nevelésére, hiszen a sport megszerettetését már gyermekkorban el kell kezdeni, hogy a mozgás a mindennapok részévé váljon. Az egyesület büszke arra, hogy az óvodások létszáma a lakosság számához képest kiemelkedően magas, hisz környező településekről is érkeznek focizni vágyó gyerekek. A korszerűsítés hatásának köszönhetően azt várják, hogy még több sportolót vonzanak majd.

A TAO (társasági adóból adható) támogatásokból megvalósuló felújítások, melyhez 30%-os önrészt szolgáltatnak, érintik többek között a tetőszerkezet javítását és a vizesblokk átalakítását is. Az új, fedett játékos kijáró pedig éremátadásra is alkalmas.

Farkas Cs. Tekla

Forrás: cs3.hu


Hasonló cikkek