Hamarosan újra ölhet Christine

Új feldolgozást kap Stephen King Chrsitine című regénye, melyhez most Bryan Fuller írja a forgatókönyvet.

Jason Blum, a Blumhouse Pictures alapítója említette meg az egyik interjúban, hogy elkészült a forgatókönyv az egyik fejlesztés alatt álló projektjükhöz, a Christine-hez. Stephen King regénye, amely egy gimnazista fiú és annak különleges autójának kapcsolatát meséli el, egyszer már kapott egy filmes feldolgozást 1983-ban, amit John Carpenter rendezett. Az újabb adaptáció most a Sony és Blumhouse Pictures-nek köszönhetően fog elkészülni, és az a Bryan Fuller dolgozik ennek megvalósulásán, akinek olyan sorozatokat köszönhetünk, mint a Halottnak a csók, a Hannibal vagy éppen az Amerikai istenek.

A Blumhouse Pictures-től nem áll távol a horror-, thriller műfaja, hiszen megalapulása óta a zsáner számos darabját köszönheti neki a közönség (Paranormális jelenségek, Tűnj el!, Oculus… stb.). A cég azonban nem csak a mozikba szánt filmeket támogatja, hanem az Amazonra is gyárt tartalmat, a kollaboráció a streaming szolgáltatón a Welcome to Blumhouse címen fut.

Forrás: screenrant.com


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek