Hangfelvételen Dankó és Zsuzsová pikáns telefonbeszélgetése

A hangfelvételből kiderül, a házelnök a nővel szeretett volna tölteni egy éjszakát, valószínű azonban, hogy Zsuzsová mások képeivel akarta elcsábítani az SNS elnökét.

Az, hogy végül Danko és Zsuzsová valóban találkoztak volna, nem derült ki a felvételekből. “Végre egész éjszaka az enyém lesz.” – mondta Andrej Danko házelnök Alena Zsuzsovának 2016 végén.

A Denník N portálhoz eljutott 3 telefonhívás hangfelvétele. Ezeken az SNS vezetője és Alena Zsuzsová beszélget. A portál szerint a beszélgetéseket Zsuzsová játszhatta fel Marián Kočnernek azért, hogy szükség esetén legyen mivel zsarolni a házelnököt.

Korábban Andrej Danko tagadta, hogy találkozott volna Alena Zsuzsovával. „Én nem is sejtem, ki ez a Zsuzsová.” – válaszolta néhány hónapja Danko.

A portál információi szerint a nő képeket is küldött dekoltázsáról a házelnöknek még 2014-ben és 2015-ben a WhatsApp alkalmazáson keresztül. „Küldjön még képet. Ön gyönyörű nő.” – írta Danko Zsuzsovának, aki a Kuciak-gyilkosság perében tett vallomásában Dankót is azon politikusok közé sorolta, akikkel kapcsolatban állt, s ugyanerre utalt vallomásában Andruskó Zoltán is.

A házelnök szóvivője a telefonbeszélgetésekkel kapcsolatban közölte: a választás előtti kampányra való tekintettel nem kíván részletes tájékoztatást adni.

Az aktuality.sk nyilvánosságra hozta a rögzített telefonbeszélgetéseket – Zsuzsová és Danko beszélgetését.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek