Hangszerbabusgatóval indult a hetedik Születésünnep Kecskeméten

Kezdetét vette a VII. Születésünnep: szeptember 30-áig 80 ingyenes programmal várják a kismamákat és a kisgyermekes családokat, valamint a babát tervező párokat

A Születésünnep minden évben nagyon népszerű, sokan érdeklődnek a várandóssággal, a szüléssel és a babás témákkal kapcsolatos előadások, foglalkozások iránt. A program megszervezését idén is Kovács-Dandi Csilla kismamajóga-oktató, dúla főszervezőnek köszönhetik a résztvevők.

Hétfőn az első programok egyike a Hangszerbabusgató volt a Leskowsky Hangszergyűjteményben.

A legtöbb foglalkozás a saját helyszínén érhető majd el, ahol év közben is. A vendégelőadásoknak a Katona József Megyei Könyvtár ad helyet. Sokszínű kínálatban mindenki találhat kedvére valót, érdemes előzetesen csemegézni a www.szuletesunnep.hu oldalon, ahol minden részlet megtalálható az adott programmal kapcsolatban.

A foglalkozásokat, előadásokat az élet különböző területeit képviselő szakemberek tartják, ingyenesen. Van közöttük szülésznő, gyermekorvos, fogorvos, védőnő, mentőápoló, pszichológus, mozgásfejlesztő, gyógytornász, IBCLC szoptatási tanácsadó, dúla, hordozási tanácsadó, jógaoktató, sportoktató, különféle foglalkozásvezető.

A programok amellett, hogy hasznos tudást nyújtanak, egy nyereményjáték részei.

Minden programért egy pecsét jár, hárommal pedig már bárki esélyes a nyolcvan ajándék egyikére a Születésünnep végén. – írja a BAON.hu

 

Révhegyi Andrea


Hasonló cikkek