Három kisgyermek (†1, †2, †3) lelte halálát Kassán egy tűzben

Egy tűzesetnél vannak bevetésen a kassai tűzoltók a déli városrészben (Košice – Juh), ahol kigyulladt egy kerti ház. Az oltás közben három kiskorú gyermek (†1, †2, †3) élettelen testére leltek a tűzoltók. Az ügyben rendőrségi vizsgálat indult.

Az esetről a Tűzoltó- és Műszaki Mentőszaolgálat Országos Parancsnoksága tett közzé bejegyzést a Facebook-oldalán. A Kassai Kerületi Rendőrkapitányság közlése szerint, kedden reggel 8:00 óra után érkezett a bejelentés a tűzesetről. A tűzoltók 3 holttestet találtak az üszkös romok között, valószínűleg kiskorú gyerekekről van szó. Rendőrségi nyomozás indult az ügy körülményeinek felderítésére.

A Markíza TV hírpotáljának, a Tvnoviny.sk-nak az információi szerint a 3 elhunyt gyermek 1, 2, és 3 éves volt, s úgy tudják: a kerti házat szándékosan gyújtotta fel valaki. A portál tudomása szerint, a rendőrség már megtalálta a gyanúsítottat is, aki valószínűleg az élettársa hűtlensége miatt követte el a szörnyű bűncselekményt.

Forrás: bumm.sk, facebook, tvnoviny.sk)


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek