Három műszak a Béres Gyógyszergyárnál – Megnőtt a vitaminok iránti igény

A kapacitásaink teljes kihasználásával dolgozunk, napi három műszakban, a szombati napokon is – nyilatkozta a növekedés.hu-nak Bischof Zsolt.

A Béres Gyógyszergyár cégvezetője hangsúlyozta, hogy létszámbővítéssel és az alapanyagok előre berendelésével bírják a plusz keresletet kielégíteni, a többletbevételeket pedig főleg k+f célra fordítják.

Hogyan érinti a Covid-19 járvány a Béres Gyógyszergyárat?

Az immunerősítő, ásványianyag- és vitaminpótló készítmények iránti kereslet jelentősen nőtt a járvány kitörése után. Mivel a vállalatunk életében a karitatív tevékenység a kezdetektől jelentős szerepet játszik, a koronavírus járvány kezdete óta már több, mint 45 ezer üveg immunerősítő készítményt adományoztunk a legjobban veszélyeztetett időskorúak, valamint a járvány elleni küzdelem frontvonalában dolgozók egészségének támogatására.

A korábbinál magasabb kereslethez hogyan tudják igazítani a termelést?

A kapacitásaink teljes kihasználásával dolgozunk, napi három műszakban, a szombati napokon is. Ez rendkívül nagy erőfeszítést kíván tőlünk, azonban, a Béres Gyógyszergyár elsősorban a járványban fokozottan keresett egészségvédő termékeinek biztosításával tudja kivenni a részét a járvány elleni küzdelemből.

A teljes cikket ITT olvashatja.

A nyitókép illusztráció.


Hasonló cikkek