Három nőt is megtámadott, most elkapták

Az újpesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki fiatal nőkkel erőszakoskodott Budapesten.

Egy férfi 2019. június 10-én hajnali 2 óra 40 perc körül a IV. kerületben az Óceánárok utcán odalépett egy hazafelé sétáló nőhöz, akivel dulakodott, majd amikor a nő sikítani kezdett, az elkövető elszaladt.

A férfi egy hónappal később 2019. július 13-án 0 óra 50 perc körül a XV. kerületben, a Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél egy hazafelé tartó nőt hátulról megtámadott, és erőszakoskodott vele, amikor a nő ellenállt, a férfi elmenekült a helyszínről.

A feltételezett elkövető 2019. október 26-án 3 óra 50 perc körül a 914-es számú éjszakai autóbuszon utazott, majd mikor a későbbi sértett a végállomáson leszállt, a férfi követte a nőt egészen egy Megyeri úti lépcsőházig, ahol megtámadta; fogdosta és simogatta. A nő sikoltozott és meg is ütötte támadóját, aki ekkor elfutott.

A rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények, a kamerafelvételek alapján és a széleskörű adatgyűjtés eredményeként azonosították a 30 éves Sz. Andrást, akit 2019. november 4-én újpesti lakásában elfogtak.

Az újpesti nyomozók Sz. Andrást előállították a IV. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol szeméremsértés vétség, garázdaság vétség és szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

police.hu


Hasonló cikkek