Hatalmas karambol: öt kamion ütközött

Bőnynél már hajtsanak le a járművek, kéri a rendőrség

Több jármű ütközött össze az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Győrnél hétfő délután, a baleset miatt a sztrádát Ausztria felé lezárták – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. Közlésük szerint a balesetben többen megsérültek, őket a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházba szállították.

A rendőrség a forgalmat az M19-es autóút felé tereli.

Az Útinform a honlapján azt írta: a baleset az M1-es autópálya győri elkerülő szakaszán, a 111-es kilométernél történt. Öt kamion és egy személyautó karambolozott. Azt ajánlják, aki teheti, a 101-es kilométernél lévő Nagyszentjános/Bőny csomópontnál, de legkésőbb az M19-es autóút csomópontjánál hajtson le az 1-es főút felé.

Később a Kisalföld azt közölte a mentőszolgálatra hivatkozva, hogy ellátást követően egy gyermeket könnyebb sérülésekkel, illetve egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállítottak stabil állapotban kórházba.

Fotó: Szabi Car Kft.

Fél kilenc előtt azt közölték: a balesetet szenvedett járművek műszaki mentése és a szemle is véget ért, így az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a balesetben a személyautó a tetejére borult.

 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek