Hatalmas siker Sally Rooney új regénye

Alig telt el néhány nap a Hová lettél, szép világ megjelenése óta, Sally Ronney új regénye máris a toplisták élén landolt.

A Baráti beszélgetések és a Normális emberek szerzőjének új könyvére rengetegen voltak kíváncsiak, bizonyítja ezt a tény, hogy a Hová lettél, szép világ máris első az Amazon bestseller listáján. Korábban írtunk róla, hogy Rooney csupán egyetlen könyvbemutatót tart a regénnyel, A Waterstones Picacadilly-ben, de ott a 28 fokban is könnyen összejött egy 150 főből álló sor, akik arra vártak, hogy megvehessék a könyvet, és alá is írassák a szerzővel.

Azonban nem csak a Waterstones-nak kell számolnia a rajongókkal, szerte az országban közel 50 könyvesbolt nyit ki korábban, csupán azért, hogy normálisan ki tudják szolgálni a megjelenés miatt a vásárlókat. Az egyik eladó szerint a Normális emberek befejezése óta az olvasók ki vannak éhezve egy újabb Rooney-történetre.

A Hová lettél, szép világban egy sikeres ír szerzőről, annak barátairól és szeretőiről olvashatunk. Magyarul a világpremierrel együtt, szeptember 7-én jelent meg a regény.

A Normális emberekről korábban ITT írtunk.

Forrás: The Guardian

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek