Házhoz megy a Csiky!

A kaposvári Csiky Gergely Színház különleges programmal készül a karanténban lévő embereknek: más-más helyszíneket kiválasztva különböző zenés produkciókkal szórakoztatja  az otthonaikba kényszerülteket.

Erkélyből páholy – Kaposvár, Anyaotthon

Házhoz megy a Csiky!Fellépők: Német Mónika, Kirsch VeronikaA programról:A Csiky Gergely Színház társulatával közösen úgy döntöttünk, hogy minden héten más helyszínen, élő, zenés, rövid szórakoztató műsorral örvendeztetjük meg a kaposváriakat, kicsit kizökkentve ezzel is mindenkit a karatén monotonitásából.Ha Önökhöz érkeznek Színházunk művészei, akik nagy szeretettel és örömmel készülnek ezekre az alkalmakra, nincs más tennivalójuk, mint kitárni ablakaikat, és élvezni a rövid szórakoztató zenés műsorukat.NAGYON FONTOS! Ne jöjjenek le, maradjanak otthon, maradjanak a lakásukban. A színház kihangosítja műsorát és színművészeink Önöket az ablakokban, vagy az erkélyeken keresik. A kölcsönös odafigyelés és biztonság érdekében, kérjük maradjanak otthon és onnan élvezzék műsorunkat!Vigyázzunk egymásra! Jó szórakozást és jó egészséget kívánunk Önöknek!

Közzétette: Csiky Gergely Színház Kaposvár – 2020. április 30., csütörtök

 

A színház célja, hogy ezzel a rövid szórakoztató műsorral színesebbé tegyék a karantén miatt monotonná vált hétköznapokat Kaposváron. Az intézmény továbbra is fontosnak tartja az emberek biztonságát, ezért arra kérik őket, hogy a társulat feltűnésekor semmiképpen ne jöjjenek le az utcára. A nézőközönségnek nincs más dolga, mint kitárni az ablakot, és élvezni az előadást.

A program részvevője Német Mónika és Kirsch Veronika, a kihangosítás miatt pedig sokan részesülhettek az élményben.


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek