Hét vitamin, a hét minden napján – most már a mentősöknek is!

Hétmillió forint értékű adományt kapott az Országos Mentőszolgálat az 100%-ban magyar Air7 tüdővitamin gyártójától – derült ki egy hétfői rendezvényen.

Az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Markó utcai főigazgatóságán tartott átadón Miklósa Erika, aki a gyártó képviseletében volt jelen, elmondta: nagyon fontos, hogy a megfelelő vitaminok eljussanak a tüdőhöz, mint létfontosságú szerveink egyikéhez, hiszen a mindennapjaink létezéséhez egy jó tüdő elengedhetetlenül szükséges.

Az Air7 vitamin. Fotó: Pannon Hírnök/Jerez J. Gyula

Győrfi Pál az OMSZ képviseletében arról beszélt: a koronavírus mellett a levegő minősége is veszélyezteti a tüdőt, ezért örül, hogy sok bajtársa ezentúl jobban védve lesz az adomány több tízezer kapszulája által.

A sajtótájékoztatón az is elhangozott: a készítmény gyártója korábban a magyar katonáknak is eljuttatott számos ilyen készítményt tartalmazó dobozt, így a járvány elleni védekezésben frontvonalban harcolók sokasága erősebb tüdővel veheti fel a harcot a betegség ellen. Maga a készítmény a patikákban is kapható lesz.a

Magáról az eseményről élőben közvetítettünk, ez visszanézhető a Facebook-oldalunkon!

 

Hazai Tükör | Pannon Hírnök

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek