Hétfőn és szerdán zárva lesz az ukrán-szlovák határátkelő Felsőnémetinél

Az elektromos vezetékek karbantartása miatt hétfőn (október 14.) és szerdán (október 16.) zárva lesz a Felsőnémeti (Vyšné Nemecké) és Ungvár (Užhorod) közti határátkelő – tájékoztatott Klára Baloghová, a nagymihályi (Michalovce) vámhivatal szóvivője.

Baloghová elmondta, ideiglenesen nem közlekedhetnek az ukrán-szlovák határátkelőn a személyautók és a tehergépjárművek sem. A vezetékek karbantartását mindkét napon 8 és 16 óra között végzik.

„A karbantartás ideje alatt az Ugar (Ubľa)-Kisberezna (Malyj Bereznyj) vagy a Nagyszelmenc (Veľké Slemence)–Kisszelmenc (Mali Selmenci) átkelőt használhatják az utasok – utóbbin csak gyalogosok és kerékpárosok kelhetnek át – vagy a Tiszacsernyő (Čierna nad Tisou)-Csap (Čop) vasúti átkelőn mehetnek át Ukrajnába.” – mondta Baloghová és hozzátette, köszönik az utasok türelmét és megértését.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek