Heti motiváló – Vedd észre az élet apró örömeit!

Napjaink gondokkal teli világában szinte képtelenség elérni a folyamatos boldogság állapotát. Ha azonban képes vagy észrevenni a mindennapokban rejlő apró csodákat, számtalan örömteli pillanatban lehet részed. Nyisd ki a szemed, a szíved, a lelked, és élj át minél több boldog pillanatot! 

A hétköznapok apró pozitív történései önmagukban talán nem elegendőek ahhoz, hogy boldognak érezd magad. Igen ám, de ha tudatosan keresed, és észre is veszed ezeket a parányi örömöket, a boldogságpillanatok összeadódnak, és boldogságérzetté alakulnak. Melyek lehetnek azok a hétköznapi apróságok, amelyeket összegyűjtve boldogsággá gyúrhatsz ezeken a hideg téli napokon?

Az eladó kedvesen mosolyog rád a közértben. A buszvezető megállítja a buszt, és kinyitja neked az ajtót. A kolléganőd szaloncukrokat rejt az íróasztalod fiókjába. Egy fárasztó munkanap után hazafelé tartva kigyúlnak az ünnepi fények az utcán. Egy végigdolgozott hét után arra ébredsz, hogy nem kell munkába menned… Különbözőek vagyunk, minden embernek más okoz örömöt, de egy biztos: rád is megannyi csodás pillanat vár.

Ne hagyd, hogy ezek az értékes pillanatok csak úgy elsuhanjanak melletted! Vedd észre, és élvezd az élet apró örömeit!


Hasonló cikkek