Hihetetlen, mit művelt ez az autós Veszprémben! (Videóval)

Azt nem tudni, hogy a rendőrség hogyan díjazza a produkciót, de vélhetően nem hagyja szó nélkül az ezüst (vélhetően) Toyota produkcióját.

Kedden délután a királynék városában egy sofőr szó szerint letolta a zebráról az áthaladó gyalogost – adta hírül a Veol.

A Veszprém megyei portál szerint az esetről készült felvételen ugyan nem hallatszik, de egy másik autós megállás nélkül dudált a vétkes autósnak, akinek az eset eszében sem volt megállnia, annyira sietett: segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Mint írják, az eset során a telefonálva átkelő, így ne éppen a legszabályosabban átkelő gyalogosba a nagyon sietős sofőr belehajtott, szerencsére kis sebességgel, így „csak” a zebráról tolta le. A vétkes sofőr nem, de a felvételt készítő az esetet látva azonnal kiszállt, és megkérdezte, hogy jól van-e. A fiatal nőnek nem esett baja – emelte ki a portál.

Felhívják a figyelmet arra, hogy a közösségi portálon több helyi is jelezte, a Szabadság téri zebra kifejezetten veszélyes, a jó idő beköszöntével pedig egyre nagyobb lesz a forgalom, így valószínűleg jobban oda kell figyelni!

 

HírMix | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek