Holtan találtak egy férfit a pőstyéni patakban

Szerdán délelőtt holtan találtak egy 68 éves férfit Pöstyénben a Dubová patakban egy kerékpárút mellett – írja a noviny.sk.
Annak ellenére, hogy egy viszonylag forgalmas szakaszról van szó, a történteknek vélhetően nincs szemtanúja. A patakban arccal lefelé lebegő férfire egy járókelő lett figyelmes, aki azonnal segítséget hívott. A helyszínre kiérkező tűzoltók egy kötél segítségével húzták partra.

A férfi már nem mutatott életjeleket. A tűzoltók egy kerékpárt is találtak a vízben, vélhetően az elhunyté volt. A holttestet átvizsgáló orvos előzetesen kizárt az idegenkezűség lehetőségét.

A férfinél megtalálták a mobiltelefonját és az iratait – ez alapján megállapították, hogy egy 68 éves helyi lakosról van szó. A jelek szerint az idős férfi a kerékpárútról lehajtva a meredek lejtőn át a patakba zuhant. A víz ugyan csak félméteres volt, képtelen volt kijutni belőle.

A rendőrség halálokozás ügyében indított vizsgálatot.

Forrás: noviny.sk, parameter.sk

Fotó: TV JOJ

Ha tetszettek a tudósítások a hírcikkek, kérjük támogassa a PannonHírnök munkáját és kövessen minket a Facebookon!


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek