Holttestet találtak egy vendéglő mosdójában Homonnán

Holttestet találtak csütörtökön egy homonnai vendéglő mosdójában. A helyszínt szinte azonnal ellepték a rendőrök.

A rendőrök a homonnai vasútállomás közelében fekvő vendéglő fő- és a hátsó bejáratot is biztosították. “Valaki meghalt, nem tudjuk, hogy ki. A mosdóban. Valamilyen fiatal.” – írta le az esetet az egyik vendég.

A férfihoz riasztották a mentőszolgálatot is, de a férfin már nem lehetett segíteni. “A férfi az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett. A helyszínre kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.” – nyilatkozta a portálnak Katarína Načiniaková, a mentőszolgálat szóvivője.

“Egy 22 éves férfi holttestét találták meg.” – pontosított Jana Ligdayová, az Eperjesi Kerületi Rendőrparancsnokság szóvivője.

A rendőrség tájékoztatása szerint a kihívott orvos nem talált idegenkezűségre utaló jelet. A JOJ TV arról ír, hogy a mosdóban megtalált férfi holttestét szúrt sebek borították. A férfi halálának okát boncolás során fogják megállapítani.

Forrás: JOJ TV, bumm.sk, noviny.sk, tasr

Nyitókép: EyeEm


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek