Hordó- és konténerszivattyúk egyenesen Olaszországból

A Debem több mint 30 éve van jelen a szivattyúszektorban, manapság az ágazat egyik piacvezetője. Szakterületei a nagyon maró és agresszív környezetek szivattyúi, mint például a levegővel működtetett kettős membrános szivattyúk, a mechanikusan lezárt elektromos centrifugális szivattyúk, a mágneses meghajtású szivattyúk, illetve a hordó- és konténerszivattyúk.

A hordószivattyúk paraméterei

A Debem hordószivattyúi kétféle motorral kaphatóak: elektromos és pneumatikus, azaz levegőműködtetésű motorral. A szívószál hosszúsága többféle is lehet, elsősorban a hordó, illetve a konténer mélysége határozza meg, valamint befolyásoló szerepe van még az alkalmazott közegnek is, azaz annak, amit szivattyúzni akarunk.

A Debem hordó- és tartályszivattyúi mobilisak, azaz át lehet helyezni egyik tartályból a másikba. A viszkozitás határértéke 900 CPS, azaz eddig a mértékig gond nélkül használhatóak. A megfelelő anyagoknak köszönhetően korrozív anyagok és közegek esetében is nyugodtan lehet használni.

A hordó- és konténerszivattyúk felhasználási területei

A Debem hordószivattyúi leginkább hordók, tartályok, IBC-k, konténerek, folyadéktartályok, folyadéktárolók tartalmának kiürítésére és átfejtésére alkalmazhatóak, ilyenek pedig számos helyen megtalálhatóak. A hordó- és tartályszivattyúk iparági alkalmazhatósága széles skálán mozog, lehet használni vegyiparban, autóiparban, grafikában, textil- és bőrgyártásnál, kerámia-, kő-, márvány- és üvegfeldolgozó iparban.

Továbbá, köszönhetően a tanúsítványoknak, a Debem szivattyúi a gyógyszeriparban, a szépségiparban, de még az élelmiszeriparban is használhatóak.

Amennyiben érdeklik a Debem gyártó termékei, akkor érdemes szétnéznie a Monojet hordó- és tartályszivattyú kínálatában.

Ízig-vérig olasz

A Debem igyekszik lépést tartani a technológiával, saját kutatási és fejlesztési osztálya folyamatosan a meglévő szivattyútermékeinek fejlesztésére összpontosít: új anyagok felhasználásának kutatásával, a felhasznált terek racionalizálásával, a meglévő technológia optimalizálásával. A folyamatos mérnöki tanulmányok lehetővé tették számunkra, hogy az évek során rendkívül innovatív szivattyútermékeket fejlesszenek ki, mint például a légműködtetésű kettős membránszivattyúkat, amelyek a kutatás csúcsát jelentik.

Ezenkívül olyan termékek is megtalálhatóak náluk, mint a vízszintes centrifugális szivattyúk mechanikus tömítéssel, a függőleges centrifugális szivattyúk, a mágneses meghajtású centrifugális szivattyúk, a dobátviteli szivattyúk.

Jellemzően termékeik nagy részét teljes egészében Olaszországban tervezik, szabadalmaztatják és gyártják.

 


Hasonló cikkek