Hőségriadó Borsodban

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése és az Országos Közegészségügyi Központ szakmai ajánlása alapján az Országos Tisztifőorvos Borsod-Abaúj-Zemplén megye területére 2015. július 17-én 00.00 órától július 20-án 16.00 óráig 3. fokú hőségriasztást adott ki. Az előrejelzések szerint a napi középhőmérséklet tartósan 27 C fok felett alakul.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Miskolcon péntektől hétfő délutánig a MIVÍZ Kft. munkatársai ivóvizet osztanak a Centrum Áruháznál, a Búza téren és a Villanyrendőrnél, délelőtt 11.00 órától délután 15.00-ig. Ugyanebben az időszakban és helyszínen a MIVÍZ Kft. felállítja a párakapukat is.

A Városgazda Kft. gondoskodik arról, hogy a belvárosban és a nagyobb forgalmú szakaszokon vízzel locsolják a város útjait. Városszerte több közterületi ivókútból enyhíthetik szomjukat a városlakók. A szökőkutak- a nagy hőségre való tekintettel- 10.00 órától 21.00 óráig folyamatosan üzemelnek majd. Ám fontos tudni, hogy a szökőkutak vize nem ivóvíz minőségű.

Péntektől a Selyemréti Strandfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Barlangfürdő meghosszabbított nyitva tartással, 20.00 óráig üzemel. A Barlangfürdő szombaton 19.00 órakor bezár, 20.00 órától 24.00 óráig éjszakai fürdőzésre várja a hűsölni vágyókat.

 


Vona Ildikó

Híradások, beszámolók művészeti, színházi, zenei eseményekről, valamint interjúk készítése ismert művészekkel.

Hasonló cikkek