Hujber Ferenc: Nekem az alkohol sokat segített

A ma esti Lakástalkshowban szokatlan őszinteséggel vall az ivásról a színész

Hujber Ferenc a Lakástalkhowban Lovász Lászlóval beszélget
Hujber Ferenc a Lakástalkhowban Lovász Lászlóval beszélget

Szokatlan őszinteséggel beszél az alkoholhoz fűzött viszonyáról Hujber Ferenc a Lakástalkshow ma esti adásában. A színész a VIASAT3 csatornán futó műsorban Lovász Lászlónak azt is elárulta: kislánya születésekor majdnem meghalt.

„Amikor megszületett a kislányom, a halálba ittam magam. Meg is mondtam a feleségemnek, hogy most meg fogok halni, de nyugi, ha ezt tovább folytatod, akkor a következőnél kicsekkolok és maradsz egyedül a gyerekekkel. Egyszerűen nem hagyott békén” – idézte a műsorvezetőt a Lokál.

Hujber Ferenc nem titkolta azt sem, hogy az alkohol szerinte használati cucc, nem pedig menekülés.

„Ha jól használod, olyan, mint egy sámáni cucc. Nekem az alkohol nagyon sokat segített, de két éve már azt éreztem, hogy inkább árt. Veszélyes volt, mert többször előfordult, hogy piásan játszottam” – mondta.

Hujber a műsor házigazdájának, Lovász Lászlónak az ivás mellett házasságáról is beszélt, és elismerte, nagyon nehéz olyan messiástudatú emberrel együtt élni, mint ő. Ráadásul azzal is pontosan tisztában van, hogy nemcsak félistennek képzeli magát, hanem ennek hangot is ad.

A Lakástalkhowban Hujber Ferenc mellett rengeteg híresség osztja meg Lovász Lászlóval a titkait. Az internetről a televízió képernyőjére költözött beszélgetős műsorban többek között Tóth Vera, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Schobert Norbert és Fluor Tomi is szerepel majd.

Lakástalkshow november 21-től minden héten hétfőtől csütörtökig, késő este a VIASAT3-on.


Hasonló cikkek