Idén is ragyogtak a Story Gála csillagai – Átadták a Story Ötcsillag és Érték-díjakat

Idén 17. alkalommal rendezték meg a Story Ötcsillag és Érték-díj Gálát, az év egyik legcsillogóbb eseményét, ahol ezúttal is hazánk legnagyobb sztárjai, közéleti és médiaszemélyiségei vettek részt.

A patinás környezetben, a budapesti Corinthia Grand Hotelben tartott rendezvényen a hagyományokat követve átadták az olvasók és a szakmai zsűri szavazatai alapján odaítélt Story Érték- és Ötcsillag díjakat.

 

Csoportkép Fotó: Birton Szabolcs
Csoportkép (Fotó: Birton Szabolcs)

 

Hazánk legnagyobb sztárjai impozáns közegben, kivételes ruhakölteményekben és igazi báli hangulatban múlatták az időt a 17. alkalommal megrendezett Story Gálán, amely persze nem csak az önfeledt bulizásról szólt. A Corinthia Grand Hotel báltermében olyan kiválóságokat ünnepeltek az egybegyűltek, akik a tavalyi teljesítményük és sikereik alapján kiérdemelték a Story magazin olvasóinak, illetve a szakmai kuratórium bizalmát. Az estet a meglepetés sztárvendég, a francia ZAZ nyitotta.

 

ZAZ együttes Fotó:Birton Szabolcs
Az estet a meglepetés sztárvendég a francia ZAZ nyitotta (Fotó:Birton Szabolcs)

 

A Story Érték-díjakat Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Miklósa Erika operaénekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Kulka János színművész és a Vitray Tamás televíziós személyiség alkotta grémium ítélte oda. A színművész kategóriában Pintér Bélát díjazták,

aki színházával, a Pintér Béla Társulattal nemcsak hazánkban, de számos nemzetközi fesztiválon aratott zajos sikereket. Az etno- és pop műfajban alkotó Szirtes Edina Mókus kapta a zenész kategória elismerését.

 

Szirtes Edina, Múkus Fotó: Birton Szabolcs
Szirtes Edina, Múkus (Fotó: Birton Szabolcs)

 

Cseh László Európa- és világbajnok úszó, aki a tavalyi Kazanyi vizes világbajnokságon tíz év után állt fel ismét a dobogó legmagasabb fokára, sport kategóriában lett a legjobb.

 

Cseh László Európa- és világbajnok úszónak, Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó adja át a díjat Fotó: Birton Szabolcs
Cseh László Európa- és világbajnok úszónak, Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó adja át a díjat (Fotó: Birton Szabolcs)

 

 

A televíziós személyiség/műsorvezető kategóriában Till Attila, alias Tilla filmrendező-műsorvezető győzött, aki Erős Antónia oldalán celebrálta a gálát.

 

Erős Antónia - Maison Marquise by Tóth Bori ruhában - és Till Attila Fotó: Birton Szabolcs
Erős Antónia – Maison Marquise by Tóth Bori ruhában – és Till Attila műsorvezető kategória gyöztes
(Fotó: Birton Szabolcs)

 

A film kategóriában a többszörös fesztiváldíjas (Austin, Denver, Chicago, Cannes), Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt produkció, a Saul fia vitte el a pálmát.

 

Rajna Gábor producer - Saul fia Fotó: Birton Szabolcs
Rajna Gábor producer – Saul fia (Fotó: Birton Szabolcs)

 

Az Ötcsillag díjakat természetesen ezúttal is a Story magazin olvasói szavazták meg, melyeket Lipták Tímea, Central Médiacsoport Zrt. magazinüzletág-igazgatója adott át. Az év színésznője Balsai Móni, A Liza, a rókatündér című közönségfilm szerelmes ápolónője, illetve olyan sikersorozatok, mint a Társasjáték és a Válótársak szereplője kapta. Színházi elfoglaltságai miatt a művésznő nem tudott részt venni a gálán, távollétében Barabás Éva vette át a díjat.

 

Az év színésznője Balsai Móni díját, távollétében Barabás Éva vette át Fotó: Birton szabolcs
Az év színésznője Balsai Móni díját, távollétében Barabás Éva vette át (Fotó: Birton Szabolcs)

 

Az év műsorvezetőjének az elmúlt két évtized egyik legkiemelkedőbb médiaszemélyiségét, Friderikusz Sándort választották, nevében Hajdú Péter, az Összezárva Friderikusszal producere vette át a díjat.

Az év tévés produkciója az RTL Klub gasztroreality-je, A Konyhafőnök, az év leg-legje pedig a TV2 „privát házibulija”, a Sztárban Sztár lett. A Story kedvenc-díjat az estén a káprázatos Varga Izabella, a Barátok közt Balogh Nórája kapta.

 

A Story kedvenc-díjazottja a káprázatos Varga Izabella Fotó: Birton Szabolcs
A Story kedvenc-díjazottja a káprázatos Varga Izabella (Fotó: Birton Szabolcs)


Hasonló cikkek