Így gratuláltak a szuperhősök az őket legyőző dinóknak

Kedden adtunk hírt arról, hogy a hétvégi bevétel alapos összeszámolás után kiderült, még annál is több pénzt keresett a Jurassic World Amerikában, mint ahogy azt a hétvégén megbecsülték. Végül 208,8 millió dollárt hozott a dinós film, ezzel az eddigi csúcstartót, a Bosszúállók-at is megelőzte. A Marvel úriemberként reagált a trónfosztásra, és egy vicces grafikával köszöntötte a “nyitóhétvége új királyá”-t. A képet Kevin Feige stúdiófőnök rakta ki a Twitterére.

 

A Bosszúállók a földön állva csodálják a T-Rex-en lovagló Chris Prattet. Hulk láthatóan begőzölt, Thor nem érti, mit keres a kalapácsa a dinó kezében. A Jurassic World sikerével közvetve ugyan, de a Marvel is jól jár. A film az eddiginél is nagyobb sztárt csinált Prattből, aki ugye Űrlordot játssza a Marvel-univerzumban.

Kevin Feige egy régi hagyományt elevenített fel a gratulációjával. 1977-ben Steven Spielberg köszöntötte így George Lucast a Hollywood Reporter hasábjain, amikor a Csillagok háborúja megelőzte A cápá-t a videókölcsönzők népszerűségi listáján. Lucas, Spielberg és James Cameron későbbi képes köszöntéseit megnézheti a SlashFilm cikkében.

 

A Jurassic World közben egy újabb rekordot is megdöntött. 25,6 millió dollárt gyűjtött össze hétfőn Amerikában, ilyen sokat még egyetlen film sem hozott egy nem ünnepnapra eső hétfőn. Az eddigi csúcstartó A sötét lovag volt 24,5 millióval – tudtuk meg a Variety cikkéből.

 


Hasonló cikkek