Így nézne ki Isten, ha meztelen nő lenne

Decemberben kerül a magyar mozikba az Ifjúság (Youth) című csodás film, amelyben két színészlegenda, Michael Caine és Harvey Keitel elmélkedik életről, elmúlásról, a moziról és a fiatalságról, de szerencsére mindezt kifejezetten humoros formában teszik. A nagy szépség-ért Oscar-díjat nyert Paolo Sorrentino új alkotásáról Cannes-ban azt írtuk, hogy az olasz zseninek “nemcsak briliáns filmzeneötletei vannak, de vizuálisan is folyamatosan sziporkázik, és úgy tud hangulatot teremteni, hogy az szinte varázslat”.

Madalina Diana Ghenea, Michael Caine és Harvey Keitel az Ifjúság című filmben

Forrás: Mozinetmiddleon1280536

Az Ifjúság a svájci Alpokban játszódik, egy luxusszanatóriumban, ahol a két főhős (egy híres karmester és egy neves filmrendező) mellett még egy csomó színes figura lazít. Például a szépségkirálynőt játszó Madalina Diana Ghenea (a román modellből lett színésznő a Dom Hemingway-ből lehet ismerős), akinek olyan sok szerepe nincs a filmben, viszont az az egy jelenet, amikor Caine és Keitel szeme láttára meztelenül besétál a termálvízbe, annyira lélegzetelállítóra sikerült, hogy még a film plakátjára is abból rakták a képet.

“Ez meg kicsoda?” – kérdezi kigúvadt szemekkel Caine. Isten – szól Keitel válasza. Aki csak erre az egy részletre kíváncsi, annak nem kell decemberig várnia (vagy október közepéig, mert a Mozinet Filmnapokon is vetítik majd az Ifjúság-ot), az alábbi videóablakban már meg is tekintheti.

 

Egy mellbimbó eltűnt, még keressükhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20150519-egy-mellbimbo-eltunt-meg-keressuk-cannes-2015-filmplakat-madonna-agymanok-macbeth-mad-max.htmlMicsoda pompás feneket gusztálnak ezek a taták!http://www.origo.hu/filmklub/blog/plakat/20150430-michael-caine-csodaszep-roman-modellel-furdozik-ifjusag-madalina-ghenea-harvey-keitel-paolo.htmlA pucér istennő a medence vizét is felforraljahttp://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20150508-a-medenceben-azva-is-utolerhet-minket-a-csoda-ifjusag-harvey-keitel-rachel-weisz-michael-caine.htmlNem törtetek, és nem tervezek – interjúnk Cseh Anna Máriávalhttp://www.origo.hu/filmklub/blog/interju/exkluziv/20150521-nem-tortetek-es-nem-tervezek-cseh-anna-maria-harvey-keitel-ifjusag-cannes-2015-szupermodell.html


Hasonló cikkek