Így tartanak nyitva a kecskeméti piacok

A nem élelmiszerjellegű helyek kivételével minden nyitva marad.

A zsibpiac ugyan átmenetileg bezárt, de a többi árúsítóhely működik Kecskeméten, sőt a 65 év felettiek továbbra is kérhetik a házhozszállítást – olvasható a hiros.hu-n. A Kecskeméti Piac közleménye:

„Közlemény a Kecskeméti Piacok nyitvatartásáról!

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Szent László körúti zsibpiac a 104/2021. számú Kormányrendelet értelmében szombaton és vasárnap átmenetileg zárva tart. Az ugyancsak a Szent László körúti vásárterén hétfőn és csütörtökön 7.00-12.00 óra között működő nagybani zöldség- és gyümölcspiac továbbra is üzemel.

A Budai utcai Piaccsarnok és a Széchenyivárosi Kispiac a kötelezően bezárt üzletek kivételével a megszokott nyitvatartási rendben, a megszokott színes kínálatával várja a kedves vásárlókat. A kávézók és vendéglátó egységek elvitelre változatlanul kiszolgálják a vásárlókat.

A piaci házhozszállítás továbbra is folytatódik a 65 év feletti, kecskeméti lakosok részére. Rendelésfelvétel a 06/30 470-5056 telefonszámon hétfőtől-péntekig, 8.00 órától 13.00 óráig lehetséges, a kiszállítás pedig a Hírös Sport Nonprofit Kft. közreműködésével szerdán és pénteken 8.00 órai kezdettel történik.

Révhegyi Andrea

Hazai Tükör | Pannon Hírnök


Hasonló cikkek