Így történt a halálos baleset az M5-ösön (Fotók)

Megint közutas járműbe ütköztek…

Egy ember meghalt, négyen súlyosan megsérültek, amikor kisteherautóba hajtott egy személyautó az M5-ös autópályán az újhartyáni lehajtónál, a főváros felé vezető oldalon csütörtök reggel. Az érintett szakaszt lezárták – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem.

A közútkezelõ terelést elõjelzõ sérült teherautója, amelybe belehajtott egy személygépkocsi az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án. A balesetben a személyautó utasa meghalt. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a személygépkocsi egy a sztrádán folyó munkálatok miatti terelést előrejelző járműnek ütközött. A baleset következtében a személyautó jobb első ülésén utazó férfi a helyszínen meghalt, a sofőr és további két utas, valamint a terelő járműben tartózkodó munkás súlyosan megsérült.

Összeroncsolódott személygépkocsi, miután belehajtott a közútkezelõ terelést elõjelzõ, álló teherautójába (hátul) az M5-ös autópályán, az újhartyáni lehajtónál 2021. május 20-án. Fotó:
MTI/Mihádák Zoltán

A főváros felé haladó forgalmat az örkényi csomópontnál leterelik az autópályáról – írták a rendőrségi honlapon. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy a tűzoltók feszítővágóval kezdték meg két utas kiszabadítását, és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Hazai Tükör | PannonHírnök

Facebook 


Jerez J. Gyula

- 20 év média, kisebb szünetekkel - bel- és a világpolitika, kultúra közel és távolabb

Hasonló cikkek