III. Miskolci Sörfesztivál: 75 ezer látogató a fesztivál rendezvényein

Nézőrekorddal zárult a hétvégén az idei Miskolci Sörfesztivál. 75 ezer ember szórakozott négy napon át a Népkertben, ahol jó ételek, italok, zene várta őket.

Több ezer liter sör fogyott, de pálinka- és fröccskóstolásra is volt lehetőség a gasztronómiai rendezvényen. Az esemény főszereplője a Borsodi Sörgyár, ám a cég termékei mellett jelen voltak a külföldi gyártású és a házi készítési sörök is: meggyes, barna, világos, csapolt- 80 standnál, csaknem 100 féle sört kóstolhattak a fesztiválozók. Az italok kavalkádja mellett rengeteg finom étel csalogatta a látogatókat.

Minden korosztály talált magának elfoglaltságot. A gyerekek számára vidámparkot állítottak fel és a Miskolci Vadaspark munkatársainak köszönhetően állatsimogatásra is nyílt lehetőség. Míg a felnőtteket a hüllők vonzották jobban, a kisebbek inkább a szárnyasokat babusgatták szívesen.

Elengedhetetlen kelléke egy ilyen rendezvénynek a jó zene. A színpadokon egymást váltották a zenekarok és énekesek. Fellépett többek közt az Irigy Hónaljmirigy, az Edda, Kasza Tibor, Dobrády Ákos, Zséda, az R-GO, Korda György és Balázs Klári, a Hooligans, Zoltán Erika, Király Viktor.

A zárónap koncertprogramját a Desperado indította, akik megalapozták a remek hangulatot. Igazi világslágerek is elhangzottak a sörünnepen, hiszen három külföldi sztárfellépője volt a fesztiválnak. Dr. Alban, a Boney M. és az Alphaville dalaira tombolhatott a közönség.

 

Nyitókép: Illusztráció


Hasonló cikkek