Illegális migránsok gyerekekkel kereskednek Franciaországban

A napokban hoztak ítéletet abban a bűncselekményben, amely egész Franciaországot felkavarta. Egy illegális migráns gyerekekkel kereskedett, ezért került bíróság elé. Az ügy nem egyedi, az illegális bevándorlással egyre gyakoribb, a migránsok által irányított gyerekkereskedelem súlyos társadalmi problémákat okoz Franciaországban.

Abdelhakim 2008 óta bujkált Párizs környékén, Île-de-France megyében, semmilyen hivatalos papírja nem volt. Ahogy az Origo arról már beszámolt, az illegális migránsok előszeretettel mennek Párizsba és környékére, mivel az úgynevezett no-go zónákban, vagy migránsgettókban el tudnak úgy rejtőzni, hogy a rendőrség – mivel nem is tud róluk – nem keresi őket, ráadásul ezekbe a negyedekbe be se mernek menni a rendőrök.

Az ilyen negyedeket általában egyáltalán nem ellenőrzik, semmilyen tényleges erőt nem mutatnak fel az ott tomboló erőszakkal szemben.

Éric Zemmour, a legnagyobb francia esszéista, Orbán Viktor és a magyar modell nagy tisztelője szerintpont ezért olyan kegyetlenek a sárgamellényesekkel szemben,erről itt írtunk.

Abdelhakim D. úgy döntött, azzal szerez hivataos papírokat, hogy nevére veszi egy gyerekét egyedül nevelő, nehéz anyagi helyzetben levő anya fiát, akit csak néhány órával korábban ismert meg.

Az „üzleti” találkozóra közvetítőkön keresztül került sor, ésAbdelhakim 4000 euróért vásárolta meg a szintén migráns hátterű anya 4 éves gyerekét,azaz saját nevére vette, csak hogy papírokat szerezhessen.

Az algériai migráns ekkor látta először és utoljára a kisfiút,az üzlet után azonnal eltűnt.Az anya rövid időn belül félni kezdett, néhány hét múlva feladta saját magát a rendőrségen. Őt és a közvetítőket még 2014-ben elítélték.

Abdelhakim D.–t azonban csak négy év keresés után, 2018-ban találták meg Párizs egyik elővárosában.Ügyvédjén keresztül azzal védekezett, hogy nemcsak a papírok miatt vette a kisfiút a nevére, hanem „örökre ezt akarta”, mert „megesett a szíve” a szenvedő anyán.

A bíróság azonban nem fogadta el a magyarázkodást, figyelembe véve, hogy az elmúlt bő 4 évben alig pár percet (és azt is megismerkedésükkor) töltött a kisfiúval.Az először javasolt egyéves felfüggesztett börtönbüntetés helyett végül 18 hónap letöltendőt szabtak ki a migránsra.

Ez a példa is azt mutatja, hogy az illegális bevándorlás súlyos társadalmi problémákat okoz, és a rendezetlen körülmények között élők szinte bármit megtesznek annak érdekében, hogy maradni tudjanak Franciaországban.

Nem egy egyedi esetről van szó, már korábban is feltűnt a hatóságoknak, hogy egész hálózatok, közvetítőkön keresztül szervezik az egyébként kiszolgáltatott és valóban nehéz körülmények között élő, francia állampolgárságú (általában egyedülálló) anyák gyerekeinek ilyen módon történő „kiárusítását”, azazegy papír nélküli migráns néhány ezer euróért a nevére veheti a gyereket, és ennek köszönhetően megkapja a francia állampolgárságot.Utána persze ismét eltűnik a hatóságok látóköréből.

Véronique Fabron, marseille-i ügyész szerint az ilyen jellegű bűncselekmények egyre jobban terjednek Franciaországban, a szervezett bűnözés erre is rátette a kezét, mint ahogy most máraz illegális migráció szinte miden fázisát a szervezett bűnözés uralja.

Gondoljunk csak a embercsempész Soros-hajókra, a lefizetett kapitányokra, vagy a migránsprostitúcióra, amelynek következtébenaz afrikai migránscsempész-hálózatok óriási összegeket visznek ki Franciaországból,és nem utolsósorban a kábítószer-kereskedelemre, amely mögött egyre gyakrabban migráns, illetve migráns hátterű bűnözők állnak.

De még ennél is súlyosabb gond a nők elleni rendszeres erőszak, vagyaz egész Nyugat-Európán végigsöprő antiszemita erőszakhullám,amelyért szintén a migráció a felelős. Jellemző, hogy Franciaország egy antiszemita marokkói muszlim migránst, Bilal Hassanit, indítja az izraeli Eurovíziós Dalfesztiválon.

Forrás: origo.hu


Hasonló cikkek