Ismét a tűzoltók segítségét kérték a mentők Halason

Hatósági felfeszítés történt

Egy kilencven éves asszony rosszul lett Kiskunhalason a Kossuth utcai otthonában. Nem tudtak hozzá bejutni a mentők, ezért a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók segítségét kellett kérni kora este.

A szomszédok hiába csöngettek az idős asszonyhoz, nem nyitott ajtót, aggódtak érte, telefonon hívták a családját. Mivel ők sem tudták felhívni, ezért értesítették mentőket és riasztották a tűzoltókat is, akik felfeszítették a lakás bejárati ajtaját, hogy a mentők be tudjanak jutni hozzá, aki úgy tudjuk, hogy az előszobában a földön feküdt eszméletlenül, amikor rátaláltak.

Az elsődleges ellátást követően miután sikerült stabilizálni az állapotát és a tudatát is visszanyerte, a mentők hordágyon hozták le az első emeleti lakásból és kórházba szállították.

Ahogy korábban már beszámoltunk, szombat délelőtt a József Attila utcában egy melléképület padlásán lett rosszul egy nyolcvan év körüli férfi, ahol szintén kérték a mentők a tűzoltók segítségét, mentőhelikopter is érkezett Halasra, sajnos azonban nem tudták megmenteni a beteg életét – számolt be a BAON a nem annyira ritka együttműködésről.

Révhegyi Andrea

Hazai Tükör | Pannon Hírnök


Hasonló cikkek