Ismét elhalasztják a Palóc Világtalálkozót

A Csemadok Nagykürtösi Területi Választmánya, a Tar Lőrinc Baráti Kör és Ipolyszécsényke Község Önkormányzata közösségi oldalán tájékoztatta a nagyközönséget, hogy az idén sem rendezik meg a VII. Palóc Világtalálkozót.

A nagykürtösi járási Ipolyszécsénykére tervezett rendezvénynek már 2020-ban meg kellett volna valósulnia, a járványhelyzet okán azonban a 2021. július 30-a és augusztus 1-je közti napokat jelölték ki. Jelen állás szerint ezt is kénytelenek elhalasztani, így a palócság kultúrájának bemutatása céljából életre hívott összművészeti fesztivál 2022. augusztusában valósulhat meg.

„A rendezvényt megfelelő színvonalon nem tudnánk biztosítani, így ezt áttesszük a 2022. augusztus 5–7. időpontra, változatlanul ipolyszécsénykei helyszínnel. Abban reménykedünk, hogy a világjárvány jövőre már nem fogja befolyásolni a rendezvény megvalósítását.” – fogalmazták meg a szervezők.

Kövessen minket: Facebook

Külhon | Pannon Hírnök

Forrás: ma7.sk

Fotó: Palóc Világtalálkozó


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek