Ismét POKET zsebkönyvként jelennek meg a 100 szóban Budapest legjobbjai

A POKET zsebkönyvek Facebook oldalán jelent meg a minap egy poszt, miszerint idén is az ő közreműködésükkel jelennek meg a 100 szóban Budapest pályázat legjobb alkotásai.

Örömhír!✨
Idén is POKET-ben jelenik meg a 100 szóban Budapest! A 100 legjobb tárcanovella hamarosan az automatákban!

Nagyon izgatottan várjuk, hogy melyik 12 tárcanovella lett a zsűri 12 kedvence.

Pénteken kiderül!??

Az eseményben részleteket olvashatunk, többek között egy kiállítás beharangozóját is.

Egy visszaszorulóban lévő műfaj, a tárcanovella másodvirágzását köszönhetjük a 100 szóban Budapest elnevezésű kezdeményezésnek. A sikerben bizonyára szerepet játszik az is, hogy sokunknak van véleménye fővárosunkról, és sokan vannak azok is, akik szeretnek írni, csak a megfelelő témára vagy feladatra várnak. A feladat pedig egyszerű: legyen egy saját történet Budapestről, melyet el lehet mesélni mindössze száz szóban.
A július 15-ig beérkező pályázatokból egy négytagú zsűri választja ki a tizenkét legjobb történetet, melyekhez kortárs művészek készítenek illusztrációkat. Utóbbiakból nyílik kiállítás a CAFe Budapesten. Díja kap a három legjobb történet, és idén immár másodszor díjazzák külön kategóriában a 18 évesnél fiatalabbakat; nem mellesleg pedig a legjobb 100 történetből egy mindenki számára elérhető zsebkönyv is készül.

A Mindspace Nonprofit Kft.-vel, a Plagioval és a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárral közös program.


Hasonló cikkek