Itt a tavasz! Kiránduljunk egyet! Túrafelszerelések közt válogattunk.

Itt a tavasz! Kiránduljunk egyet! Túrafelszerelések közt válogattunk.

Az igazi tavaszi időben nem csak a mindennapos ruhatárunkat érdemes átgondolnunk – ha gyakran járunk a természetbe, akkor az sem árthat, ha átnézzük a kiránduláshoz nélkülözhetetlen ruháinkat és kiegészítőinket is. Ha valami hiányzik, akkor pedig irány a Tchibo webáruház, ahol ezen a héten a kinti lét kedvelőinek szóló kínálatból válogathatunk túraruhák és egyéb praktikus kellékek közül! Eső, vagy szél sem lehet akadály, a kínálatban a melegebb napokra alkalmas rövid ujjú felsők mellett esőkabátok, meleg, puha polárfelsők, és könnyű szabadidőnadrágok várják, hogy felfedezzük őket!

kerékpár

Igazi multifunkciós darab például ez a kerékpáros- és oldaltáska, ami egyszerűen és stabilan rögzíthető a csomagtartóra, hogy aztán néhány egyszerű mozdulattal oldaltáskaként vihessük magunkkal tovább, ha letesszük a biciklit. A víztaszító bevonattal ellátott táskában rengeteg praktikus rekesz és tárolóhely akad, ráadásul a biciklihez való rögzítésre szolgáló akasztót is egy cipzáras rekesz takarja el, így ez oldaltáskaként hordva sem rontja az összképet – amit a vidám, szürke-fehér alapon lévő rózsaszín minta biztosan feldob!

esőkabát

Ha hűvösebb, csapadékosabb napot választunk a kiránduláshoz – vagy épp csak nem akarjuk lemondani a tervezett túrát egy kis eső miatt – akkor jó szolgálatot tehet egy esőkabát, különösen akkor, ha olyan csinos, mint a heti kínálatban szereplő világoskék darab! A legfeljebb 3.000 mm vízoszlop nyomásnak ellenálló kabát kétrétegű, laminált rendszerének és a lezárt varrásnak köszönhetően víz és szélálló, a karok alatti szellőzőnyílások, és az állítható bőségű kapucni pedig garantálják a kellemes viseletet. Emellett a bőrhatású díszítőelemek, és az állvédős cipzár még egy-egy pont a divatos és praktikus viselet kedvelőinél!

Ha a csapadék nem fenyegeti a szabadidős programot, viszont a hűvösebb időjárás igen, akkor jöhetnek jól a kínálatban szereplő polár anyagból készült felsők:

lila

A bogyószínű, lélegző, és hőszigetelő mikropolár anyagból készült felső garantáltan felkelti a figyelmet, és nem csak a színe miatt! A zsebeknél és a derékrészen található rugalmas paszpólok garantálják a jó illeszkedést és a kényelmes viseletet, a cipzáras zsebekben pedig biztonságban tudhatjuk azokat a fontos apróságokat, amiket mindig a kezünk ügyében akarunk tudni. A könnyen kezelhető, gyorsan száradó, ráadásul vasalást sem igénylő anyagból készült felső biztosan a kedvencek közé tartozik majd a tavaszi kirándulások közben!

The Nature Trail – egy jelzés, ami két dolgot garantál: funkcionális túraruházatot, amiben bátran nekivághatunk akár egy komolyabb túrának, akár egy könnyed biciklizésnek a városban, valamint divatos lezserséget, hogy a funkcionális ruházatokat hordva se kelljen lemondanunk a stílusos megjelenésről. A viharos időjárásáról is ismert Hamburgban fejlesztett túraruházatok védenek a hideg, a szél, és az eső ellen úgy, hogy közben megjelenésünkben is egy világvárosban érezhetjük magunkat!

 


Hasonló cikkek