Ittasan okozott balesetet – Egy 7 éves fiú súlyosan megsérült

Avatar

Egy 7 éves fiú súlyosan megsérült a sofőr felelőtlensége miatt. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A rendőrségre 2019. október 30-án 16 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a 4809-es úton egy személyautó balesetet szenvedett és többen megsérültek. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és a mentőszolgálat munkatársaival a sérültek ellátásába kezdtek. Az autóban hátul egy 7 éves és egy 13 éves kisfiú ült, akik sem bekötve nem voltak, sem gyermekülésben nem ültek. A balesetben a sofőr nem sérült meg, azonban két felnőtt utasa, valamint a 13 éves fiú könnyű, míg a 7 éves gyermek súlyos sérüléseket szenvedtek. Az egyenruhások az autót vezető férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért a hosszúpályi lakost előállították a rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai szerint a sofőr túl gyorsan ment a gépkocsival, ezért elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett és árokba csapódott.

A berettyóújfalui rendőrök járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért.

Az ügy vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

police.hu


Hasonló cikkek