Izgalmas, ingyenes online színházi programok a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színháztól

A koronavírus járvány miatti korlátozások okán a színházak továbbra is zárva vannak, azonban számos teátrum online vetítésekkel kárpótolja közönségét. A salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház is így tesz: márciusban folytatják a díjmentes „vetítéseket”.

A salgótarjáni színház nyilvánosságra hozta márciusi online műsorát. Ahogy már megszokhattuk, az előadások megtekintése díjmentes és a programok a Zenthe Ferenc Színház YouTube csatornáján lesznek elérhetőek. Az előttünk álló hónap a beszélgetős délutánokra fekteti a hangsúlyt, viszont ez nem jelenti azt, hogy előadást ne láthatna a közönség.

Levetítik a Képzelt beteg című vígjátékot és Illyés Gyula Kegyenc című darabjából készült drámát is. Március 5-én megtekinthető lesz a színház és a Nógrád Táncegyüttes 2016-ban bemutatott közös produkciója, a „Mindig új élet lesz a vérből” című zenés, verses, táncos műsor is, amely az 1956-os forradalom kitörését, főbb eseményeit, leverésének körülményeit mutatja be. Kántor Zoltán, Bakos-Kiss Gábor, Kovács Vanda a Kedvenc színészeink sorozaton belül mesél majd magáról, s lesz március 12-én Felolvasószínház, március 20-án pedig a Brémai Muzsikusok című zenés mesejátékot mutatják be.

 

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook

 


Lakatos Kati

Hírek szóban és írásban Nógyrád megyéből a PannonHírnök HazaiTükör rovatában. Küldetésem Gárdonyi után szabadon, Lámpás. A felnövő nemzedékek oktatása.

Hasonló cikkek