Jack Nicholson szétröhögte magát az új Jokeren

Sok olyan kérdés van, amin a filmőrültek a végtelenségig el tudnak vitatkozni. Állandó konfliktus tárgya például, hogy ki a legjobb Joker. És most, hogy Jared Leto is eljátssza a karaktert a jövőre mozikba kerülő Suicide Squad-ban, garantált, hogy újult erővel fog fellángolni a vita. Persze a legtöbb embernek már most megvan a véleménye: ennek a mókás videónak készítője szinte biztos, hogy Jack Nicholsont tartja a legjobbnak.

Vett egy részletet a Ki nevel a végén? című vígjátékból, és kicsit belenyúlt a képbe: a repülőn üldögélő Nicholson ezúttal a Suicide Squad előzetesét nézi, és közben hisztérikusan röhög. Nem éppen azt a hatást váltotta ki belőle a trailer, amiben a stúdió reménykedett. Az új Joker azzal rémisztget, hogy nem öli meg az áldozatát, csupán sok fájdalmat okoz neki, de a régi Joker csak nevetgél ezen.

 

2016. augusztus 5-ig kell várniuk azoknak, akik előbb megnéznék a filmet, és csak utána ítélkeznének Jared Leto alakítása felett. Legalábbis ezen a napon mutatják be a Suicide Squad-ot Amerikában.

http://www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20150425-itt-az-elso-kep-jared-leto-uj-jokererol-suicide-squad-david-ayer-will-smith-margot-robbie.html

Nyitókép: Illusztráció


Hasonló cikkek