Jakab Péter Orbánnak: „A lábadat ne csókoljam meg, te kis mini Putyin?”

Jakab Péter, a Jobbik elnöke indulatos írást tett közzé nemrég a Facebookon. Az ellenzéki politikus elsősorban azt sérelmezi, hogy az Országgyűlés jövő héten a veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló törvényjavaslat szövegében az alábbi mondatról is szavazni fog: „az Országgyűlés politikailag elismeri a Kormány eddigi, a járvány megakadályozására tett lépéseit”.

Ez annyira felbőszítette a Jobbik elnökét, hogy feltette ezt a kérdést is: “A lábadat ne csókoljam meg, te kis mini Putyin?”

Majd kijelentette: Orbán Viktornak nem a válságkezelés és a munka a fontos, hanem kizárólag az elismerésre vágyik. Emlékeztetett arra is, hogy az ellenzék egyszer már megadta a bizalmat a kormánynak. Orbán viszont „csúnyán visszaélt a bizalommal”, mivel átírta a választójogi törvényt, módosította az alaptörvényt, kivéreztette az önkormányzatokat, és a munkahelyvédelem helyett többek között atlétikai stadionra, űrkutatásra költötte el a Gazdaságvédelmi Alap milliárdjait – írta. És közben több mint 13 ezer honfitársunk belehalt a koronavírusba, és ki tudja, hány ezren az elmaradt kezelésekbe. – írta Jakab Péter. Hozzátette: nem fog ismét bizalmat szavazni a kormányfőnek, mivel csak „egyszer volt Budán kutyavásár”.

Forrás: index.hu

Hazai Tükör | Pannon Hírnök
Kövessen minket: Facebook 


Hasonló cikkek