Ján Kuciak öccse szerint bátyja provokatív üzenetet kapott Kočnertől

Ifjabb Jozef Kuciak, Ján Kuciak öccse elmondása szerint bátyja egyszer mutatott neki egy üzenetet, amit Marián Kočnertől kapott.

„A vádlottakat nem ismerem, és nem is akarom!” – kezdte vallomását ifjabb Jozef Kuciak, a meggyilkolt újságíró öccse, aki piaci elemzőként dolgozik. Édesapja vallomásával egybehangzóan azt mondta, hogy amint tudomás szereztek a gyilkosságról, egyből nyilvánvalóvá vált számukra, hogy Marián Kočner áll mögötte.

Kuciak édesapjának első megérzése az volt, hogy Kočner áll a gyilkosság mögött. Jozef elmondása szerint bátyja egyszer mutatott neki egy üzenetet, amelyben Kočner provokatív szmájlikat küldött.

Tanúvallomásában arról is beszélt, hogy szerinte Jánnak voltak aggályai a fenyegetéseket illetően, és pusztán őket akarta megnyugtatni azzal, hogy kijelentette, nem fél. „Ha nem félt volna, nem tett volna feljelentést.” – mondta.

A tárgyalás Martina Rigóová, Miroslav Marček barátnőjének tanúvallomásával folytatódik.

Forrás: ujszo.com


Milány Kincső

Kommunikáció és médiatudomány. Ezt tanultam ebben érzem otthon magam. Na és persze a hírszerkesztés, online újságírás a PannonHírnök Külhon rovatában és a V4 Panorámánál.

Hasonló cikkek