Játszóterek újulnak meg Nagymágocson

Jelentős játszótér-fejlesztéseket tervez a falu, annak örömére, hogy a községben egyre több a kisgyermek, így van, aki használja a kültéri játékokat

A Magyar Falu Programnak köszönhetően elegendő forrást kapott arra az önkormányzat, hogy a Jókai utcai játszótérre beszerezzenek egy ovivárat. Ez a település legrégibb játszótere, éppen ezért nagy szükség volt már az új darabra. A gyerekek minden bizonnyal örömmel fogják használni majd.

Szebellédi Endre polgármester a delmagyar.hu-nak elárulta, hogy a másik három téren is terveznek fejlesztéseket, és ha minden igaz 2022-ben egy nyolc elemből álló fitneszparkot is kialakíthatnak, hiszen érkezik rá támogatás.

Ezek az első olvasatra talán kevésbé létszükségletnek tűnő eszközök, sokat fognak segíteni azon, hogy javuljon a lakosok közérzete. Fontos szerepük lesz a szabad levegőn eltöltött percek hasznossá tételében. Mozgásra és közös programokra ösztönzik a nagymágocsikat, és javítják a településképet, valamint szórakozást nyújthatnak még a látogatóknak is. Ezért mindenképpen megéri belevágni egy-egy beruházásba.

Farkas Cs. Tekla

Amennyiben tetszik a tartalmak sokszínűsége, kérjük szánjon még ránk pár percet támogassa a PannonHírnök szerkesztőinek munkáját és kövessen minket a Facebookon!

 

 

Facebook


Hasonló cikkek