Javában zajlanak az útjavítások a megyében

A biztonságos közlekedés érdekében fokozott figyelmet kérnek az utakon.

Korábban már köztudott volt, hogy idén jelentős közlekedési fejlesztéseket visznek véghez Csongrád-Csanád megyében is. Ezeket vagy pályázati alapból vagy önerőből valósítják meg. De bármilyen forrásból merítenek, minden esetben az útjavítás és a biztonságos közlekedés megteremtése a cél.

Most a Földeákot Óföldeákkal összekötő út javításáról számolunk be. Ez a szakasz már régóta kifejezetten rossz állapotban volt, baleset veszélyessé vált és akadályozta a forgalmat, így időszerű lett a javítása.

Mindkét település lakói várták már a beruházást, mert egyre nehezebben jutottak el egyik pontból a másikba – közölte a radio7.hu.

Már az utolsó simításokat végzik, hamarosan nekifognak a felfestésnek, és befejeződik a kivitelezés, de még érvényben van a sebességkorlátozás. Nagyon fontos beruházás volna a maroslelei út javítása. Ám ezt egyelőre még nem kezdik el, keresik hozzá a lehetőségeket– mondta Simonné Sinkó Erika óföldeáki polgármester.

A folyamatos útjavítások a közlekedés biztonságot szolgálják, de a munkálatok alatt minden úton lévőtől, akár autós, kerékpáros, gyalogos vagy motoros, fokozott figyelmet várnak!

Farkas Cs. Tekla

Hazai Tükör | PannonHírnök

Kövessen minket: Facebook 


Hasonló cikkek