Javaslat: Sorost az ukrán Parlamentbe és Ukrajnát nevezzék át “Sorosániának”

Oleg Volosin, az „Ellenzéki Platform az Életért” képviselője az ukrán parlamentben elmondott felszólalásában síkraszállt a mellett, hogy a Legfelsőbb Radába hívják meg Soros György amerikai pénzügyi szakembert. A képviselő a Facebook-on közzétette a felszólalásáról készült videófelvételt.

A felvételhez fűzött rövid kommentárjában Volosin a legfontosabbnak nevezte saját felszólalását.

„Valószínűleg a leginkább összeszedett, a legfontosabb gondolat, amit én valaha is a parlament szószékéről mondtam: Soros György az egyetlen, akit érdemes meghívni a parlamentbe, hogy ismertessen egy reális tervet az ország fejlesztésére” – írta a képviselő.

Parlamenti felszólalásában Volosin azzal igazolta Soros meghívására tett gondolatát, hogy szerinte, a parlament „suba alatt” népnyúzó törvényeket visz keresztül.

„Suttyomban nyomatnak egy igen sajátos törvényt a termőföld piacáról, amelyet pedig széles körben meg kell vitatni a társadalomban. Törlik azon ágazatok felsorolását – többek között a stratégiai, illetve a honvédelemmel összefüggő ágazatokét – amelyeket tilos privatizálni. Láttunk arra kísérletet, hogy egyetlen döntéssel teljesen hatályon kívül helyezzék a Munka Törvénykönyvét. Egy olyan újon dolgoznak, amelyek kizárólag a munkaadók érdekeit szolgálják, és nem veszik figyelembe a bérmunkások érdekeit. Óriási nyomás nehezedik a kisvállalkozókra. Ennek egyetlen célja, összeszedni mindazon pénzeket, amiből ki lehet fizetni a külső adósságokat” – vázolta Volosin az aggodalomra okot adó helyzetet.

Volosin hozzátette: egyedül Soros lenne csak képes tiszta képet felvázolni a helyzetről.

Emlékeztetőül: szeptember 20-án Rabinovics ellenzéki képviselő fölvetette: nevezzék át Ukrajnát „Sorosániának”.

Ugyanő jelentette ki júliusban, hogy Soros emberei ott vannak  Ukrajna összes államhatalmi szervében.

Hozzátesszük: 2018. január 9-én Soros kifejtette: hogyan fogják lerombolni Ukrajnát és mi vár lakosaira.

2018 októberében Soros átirányította vagyonának nagy részét az Oroszországban nemzetbiztonsági veszélynek minősített „Nyitott Társadalom Alapítványba”.

Soros korábban, aki nem is titkoltan pénzelte Ukrajna megsemmisítését és a Donbasszban folyó polgárháborút, nyílt összetűzésbe keveredett Donald Trump amerikai elnökkel. Az Egyesült Államokban mozgalom indult annak érdekébe, hogy nyilvánítsák Sorost terroristának.

Viktor Medvedcsuk, az „Ukrajna Választásának” vezetője nemrégiben kijelentette, hogy Soros és Trump konfrontálódása súlyos csapást mér Ukrajnára..

Forrás: https://novorosinform.org


Hasonló cikkek