Jeff Goldblum (Jurassic Park) jazzalbumot készít

Jeff Goldblum élete első jazzalbumának felvételére készül – jelentette be a Decca zenei kiadó, mely szerződést írt alá az amerikai színésszel.

A légy, a Jurassic Park és A függetlenség napja című filmek sztárja zenei tehetségére akkor figyeltek fel a Decca szakemberei, amikor a színész egy BBC-műsorban zongorán kísérte Gregory Porter jazzénekest, aki Nat King Cole egy dalát, a Mona Lisát adta elő – idézte a Variety.com a cég szerdai közleményét.

A 65 éves színész gyerekkora óta zongorázik, rendszeresen lép fel zenekarával, a The Mildred Snitzer Orchestrával Los Angelesben és a New York-i Café Carlyle-ban. Amikor éppen nem máshol zenél, heti jazzműsort vezet a Los Angeles-i Rockwell Table and Stage-ben.

Az albumról további részleteket nem árultak el.

Goldblumot legközelebb a Jurassic World: Bukott birodalom című filmben láthatják a mozinézők, a sorozat új darabja június 8-án debütál.

Az első Jurassic Park filmben a vicces, kissé kocka és a tudósok sorából is rendesen kilógó matematikust játszó színész szájából hangzott el  a film tulajdonképpeni tanulsága: “A természet mindig utat tör magának.”  Goldblum az életben is humoros személyiség, továbbá zenei affinitására korábban már a nyilvánosság előtt is fény derült, ugyanis néhány évvel ezelőtt szerepelt a  Late Night with Seth Meyers című műsorban, ahol előadta a Jurassic Park főcímdalának egy paródiáját. A videót a fenti linkre kattintva nézheti meg.

 


Hasonló cikkek