Jön A csütörtöki nyomozóklub folytatása

Novemberben hazánkban is megjelenik Richard Osman nemzetközi bestsellerének, A csütörtöki nyomozóklubnak a folyatatása, amely A férfi, aki kétszer halt meg címre hallgat.

Osman első regénye hatalmas sikert aratott világszerte, a belőle eladott példányok száma szinte mindent rekordot megdöntött, hazánkban sem történt ez máshogy, hetekig vezette a Bookline sikerlistáját. Osman nem is várt sokat a folytatás megírásával, hanem azonnal belevágott, és a kiadó posztja szerint, a fordító még jobbnak is tartja elődjénél A férfi, aki kétszer halt meget.

Történetében visszatérünk Cooper’s Chase-be, a békés nyugdíjas városba, ahol Elizabeth levelet kap egy régi barátjától, aki a segítségét kéri. Nem kisebb a tét, mint ennek a barátnak az élete, miközben az ügyben szerepet játszanak ellopott gyémántok és egy hírhedt maffiafőnök is. A csütörtöki nyomozóklubban megszeretett karakterek visszatérnek, hogy újabb gyilkost kerítsenek kézre, és a hab a tortán csak az lenne, ha a gyémántokat is megtalálnák.

A férfi, aki kétszer halt meg novemberben jelenik meg a Könyvfesztiválra, de ha az a vírus miatt ez esetleg elmarad, akkor a dátum változhat. A szerző jelenleg a harmadik regényen doldozik, és egy interjúban elárulta, hogy egy magyar karakter is szerepel majd benne.

Kultúra | Pannon Hírnök 

Kövessen minket: Facebook


Fritsi Péter

Gyerekkorom óta szoros kapcsolat fűz a könyvekhez, olvasáshoz. Legfőbb életterem a könyvtár. Könyvtárosi munkám mellett újságírással foglalkozom.

Hasonló cikkek