Jótékonysági házibuli szombaton: 12 dj lép fel online

Jótékony céllal játszanak élvonalbeli dj-k szombaton online a Gödöllői Királyi Kastély díszudvaráról. A kezdeményezés a tizenkét dj közösségi oldalán követhető, a szervezők a zenei szakma bevétel nélkül maradt dolgozói számára gyűjtenek pénzt – írja az MTI.

“A koronavírus-járvány, az elmaradó koncertek és rendezvények miatt rengeteg road, hangmérnök és más, fontos tevékenységet végző szakember maradt bevétel nélkül. Őket szeretnénk segíteni a szakmai érdekképviseleten keresztül a tizenkét órán át tartó streammel, egyfajta online kalapozással” – közölte Lotfi Begi előadóművész.

A dj Andróval közösen szervezi az One Future Streamfest elnevezésű szombati eseményt. A 10 órától 22 óráig tartó megmozduláson Lotfi Begi és Andro mellett egy-egy órás szettel jelentkezik Bárány Attila, Bricklake, Jauri, a Loving Arms, Metzker Viktória, Newik, Purebeat, Stadium X, Willcox és Yamina is.

A Maradj otthon! fesztivál keretében heti egy alkalommal tartanak live show-t, mindig egy vendégfellépővel. E széria része lesz a szombati gödöllői műsor.


Hasonló cikkek